joi, 23 decembrie 2010

Nostalgie..

Este un singur lucru pe care il regret..acela ca ne maturizam timpuriu..si acest lucru este trist,foarte trist.Multi copii nu mai au parte de acea minunata perioada a vietii,deoarece gandirea lor ajunge prea departe..majoritatea isi distrug viata,de ce? pentru ca se cred maturi si iau decizii pripite,decizii gresite.
De ce trebuie sa sacrificam tot ce este mai frumos si mai delicat in lume? De ce nu putem pur si simplu sa trecem prin etapele prin care trebuie sa trecem? Acestea sunt intrebari fara un raspuns destul de bun,care sa-mi ofere o explicatie pe care sa o pot crede.
Ne apuca nostalgia cand ne gandim la clipere tineretii,la clipele pe care le puteam trai,dar nu am facut-o...Traim intr-o lume trista,in care nimeni nu stie sa se bucure si in care fericirea si iubirea nu exista,sunt doar niste iluzii,care ne distrug din interior incet,incet.Este tragic faptul ca din cauza lipsei acestor sentimente,dupa care tanjim,dar degeaba,de fapt nu traim cu adevarat..
Trecem printr-o perioada grea,si de aceea la altceva nu ma pot gandi..ma intristeaza ceea ce vad in jurul meu..de fapt..ceea ce nu vad.Nu se vede nici un suras pe nicio fata,suntem facuti din plastic,goi pe dinauntru.














Help me to survive!

Un comentariu:

  1. Din pacate... trebuie sa ne obisnuim. Lumea nu da semne ca ar vrea sa fie "reparata", ba din contra...

    RăspundețiȘtergere